Teken3hoek
Copyright © 2008 Tekendriehoek 
home  |  contact  |  disclaimer
oog voor detail oog voor detail
Copyright © 2008 Tekendriehoek 
Copyright © 2008 Tekendriehoek 
Nieuwbouw
Hebt u plannen om uw droomhuis te verwezenlijken? Beschikt u over een perceel waar u een woning naar uw wensen wilt bouwen? Of wilt u een nieuwe garage of schuur bouwen..? Wij helpen u graag uw plannen op papier te zetten.
zie ook tekenwerk

Hebt u totaal nog geen idee hoe uw nieuwe woning er uit zal komen te zien, dan maken we gezamenlijk met u een ontwerp. Aan de hand van diverse voorbeelden bepaald u de stijl en vormgeven. Daarnaast stellen we de overige uitgangspunten vast zoals afmetingen, inrichting en uiteindelijke bestemming. Hiermee gaan wij aan de slag, om vervolgens bij u terug te komen met een creatief ontwerp. Aan de hand van duidelijke plattegronden en aanzichten geven wij u inzicht in het uiterlijk en de indeling  van uw nieuwe woning.

Bestaande bouw
Wilt u uw bestaande woning uitbreiden door middel van een dakkapel, een serre of een complete aanbouw? Tekendriehoek denkt maximaal met u mee en zet voor u de mogelijkheden op papier. Uiteindelijk zal dat leiden tot een ontwerp dat geheel past in de stijl en vormgeving van uw bestaande woning.
Schetsontwerp
Alvorens wordt overgegaan tot het aanvragen en indienen van een bouwvergunning is het in sommige gevallen beter vooraf een schetsontwerp ter beoordeling aan de ‘Welstandscommissie’ voor te leggen. Dit scheelt veel tijd en geld aan berekeningen en detailtekeningen die gemaakt zijn voor een ontwerp dat misschien toch nog afgekeurd gaat worden.Tekendriehoek zorgt daarbij voor de benodigde aanzichten en plattegronden en het indienen bij de welstandcommissie.

Uiteraard houden we tijdens het maken van de benodigde plattegronden en aanzichten rekening met de constructieve mogelijkheden, de eisen van het bouwbesluit en de gemeentelijke verordeningen. Hierdoor wordt het aanvragen en verlenen van de bouwvergunning slechts een formaliteit.

Herindeing bestaande woning
Zijn er geen mogelijkheden om uw woning naar buiten uit te breiden, dan is er de mogelijkheid om de indeling van uw woning te wijzigen. Door uw bestaande woning op een andere manier in te delen, kan het gebruikersgemak, en de daadwerkelijke ruimte in grote mate toenemen. Op creatieve en constructief verantwoorde wijze zullen wij uw plannen aan het papier toevertrouwen.